Aquest dimecres 10 de juny les Biblioteques de Lloreda i Pomar tornen a obrir portes.

Amb aquestes 2 biblioteques ja són 5 les obertes a la ciutat. Can Casacuberta romandrà tancada per obres de millora de la climatització.

Per retornar els documents que ara tens en préstec, s’ha allargat el termini fins al 31 de juliol. Així mateix, si tenies documents reservats tens temps de recollir-los fins al 22 de juny. 

La reobertura d’aquestes instal·lacions públiques es farà seguint tots els protocols sanitaris establerts per tal d’assegurar el benestar dels treballadors i els usuaris.

En aquesta fase inicial d’obertura de les biblioteques públiques els serveis estaran limitats. Només es podrà accedir al servei de préstec i el retorn de llibres serà exclusivament per les bústies de devolució externes dels edificis. L’accés a la biblioteca per consultes de fons, l’ús d’ordinadors, les taules per llegir i estudiar i la resta de serveis propis de la biblioteca seguiran tancats.

Per tal d’assegurar el benestar i la protecció de la salut dels treballadors i les persones usuàries, l’Ajuntament ha establert el següent protocol de prevenció i higiene per fer ús dels serveis de les biblioteques:

  • L’atenció es farà amb cita prèvia (per telèfon, per correu electrònic de cada biblioteca o per formulari via web). Només entrarà una persona per ser atesa i fins que no surti aquesta no entrarà la següent.
  • L’ús de mascareta és obligatori per fer el préstec.
  • S’aplicarà gel hidroalcohòlic per les mans als usuaris a l’entrada de la biblioteca.
  • El retorn de llibres es farà a través de les bústies de retorn situades a l’exterior dels equipaments. La bústia de retorn de la biblioteca Can Casacuberta també estarà disponible. Els llibres retornats es guardaran en quarantena i no tornaran a estar disponibles per préstec fins passats els 14 dies estipulats.
  • Els treballadors disposaran de l’equipament de protecció necessari i desenvoluparan la seva feina en torns per tal d’assegurar el compliment de les distàncies de seguretat i els diferents protocols sanitaris.

Horaris i contactes per demanar cita prèvia

Aquests són els horaris i els contactes per demanar cita prèvia a les biblioteques públiques:

  • Biblioteca Canyadó i Casagemes  – Joan Argenté. Oberta al públic de 10 a 14 h i de 16 a 20 hores. Telèfon de contacte: 934614789. Correu electrònic: b.badalona.ca@diba.cat
  • Biblioteca Llefià – Xavier Soto. Oberta al públic de 16 a 20 hores. Telèfon de contacte: 933832970. Correu electrònic: b.badalona.lle@diba.cat
  • Biblioteca Lloreda. Oberta al públic de 16 a 20 hores. Telèfon de contacte: 933873175. Correu electrònic: b.badalona.llo@diba.cat
  • Biblioteca Pomar. Oberta al públic de 16 a 20 hores. Telèfon de contacte: 933953507. Correu electrònic: b.badalona.p@diba.cat
  • Biblioteca Sant Roc. Oberta al públic de 16 a 20 hores. Telèfon de contacte: 934601257. Correu electrònic: b.badalona.sr@diba.cat

Des de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona us anirem informant puntualment, a través de les nostres xarxes socials i els canals habituals, de l’inici de les diverses fases, de les condicions d’ús i accés als serveis en cada moment, així com de possibles canvis que afectin el servei i activitats programades.