Les biblioteques de Badalona elaboren un butlletí mensual per informar-te regularment de les activitats més destacades, les exposicions, les novetats o els avantatges culturals de què disposes amb el teu carnet de biblioteca. També comptes amb butlletins temàtics sobre novel·la, cinema, música, còmics, arts escèniques, turisme i temàtica infantil, amb curiositats, novetats, recomanacions dels bibliotecaris o seleccions dels millors webs o app de cada tema.

Per poder rebre el butlletí has de validar-te a “El meu compte” del Catàleg Aladí i anar al botó “Subscripció a butlletins”. Accediràs a una pàgina per triar quins butlletins vols rebre. Veuràs les biblioteques que a hores d’ara elaboren aquests butlletins, així com els butlletins temàtics. Recorda que has de guardar les preferències abans de tancar la sessió.

Si quan cliques “Subscripció a butlletins”, no et redirecciona a cap pàgina i apareix un missatge a sota, has d’anar al botó “Mod. info personal”, on has d’activar l’opció de rebre informació de la biblioteca. Comprova que el correu electrònic que hi consta sigui correcte, modifica’l si convé. Un cop marquis l’opció de rebre informació, el procés s’activarà en un màxim de 15 dies, a partir dels quals podràs triar les teves preferències de subscripció, clicant el botó “Subscripció a butlletins”.

Si vols donar-te de baixa del butlletí, has de validar-te a “El meu compte” del Catàleg Aladí i anar al botó “Subscripció a butlletins”, on cal que desmarquis totes les opcions. La baixa es farà efectiva en un màxim de 15 dies. Recorda que has de guardar les preferències abans de tancar la sessió.

TOP