—Tres arriba… dos horizontales… —murmuraba—. Correcto. Un paso atrás, Harry. Dio tres golpes en la pared con la punta del paraguas. El ladrillo que había tocado tembló, se retorció y en el medio apareció un pequeño agujero, que se hizo cada vez más ancho. Un segundo más tarde estaban contemplando un pasaje abovedado lo bastante grande hasta para Hagrid, un paso que llevaba a una calle con adoquines, que serpenteaba hasta quedar fuera de la vista. —Bienvenido —dijo Hagrid— al callejón Diagon.

Aquest any, una mica diferent, celebrarem Harry Potter Book Night al “Carreró Diagon”.

4 de febrer a les 17.30 h

A càrrec del personal de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona.
Al canal YouTube @badabiblios

Tallers del Carreró Diagon

Estem molt contents de que vulgueu participar en la setena Harry Potter Book Night. El tema màgic d’aquest any és el carreró Diagon. Bruixes, mags i muggles de tot el món estan convidats a descobrir els secrets de les seves fascinants botigues i magatzems.
Varetes preparades… comença la màgia!. Entra al carreró Diagon, un lloc màgic amagat al cor de Londres, ple de tot tipus de coses fabuloses, des de calders d’or massís fins melses de ratpenat, passant per ulls d’anguila, muntanyes trontollants de llibres d’encanteris, ampolles de pocions, gats, rates i mussols.

Creus saber-ho tot sobre Harry Potter? Demostra quins coneixements tens de la saga! Aquest test de 45 preguntes és el més semblant a poder passar l’andana 9 i 3/4!
Fes servir Game PIN: 03736871