Com ja sabeu encara estem en temps de restriccions. Això, però, no és un motiu per a que les sales infantils de les biblioteques de Badalona no ens apropem a vosaltres, mantenint, evidentment, la distància de seguretat recomanada. És per aquest motiu que, com les nostres ganes de seguir amb vosaltres no ens atura, ens fa molta il·lusió continuar treballant online.

Cada setmana gaudireu d’una hora del conte especial, a càrrec d’un contacontes professional, i que es farà en directe via Instagram Live, tots els dimarts a les 17.30h.

A més, cada dijous a les 17.30h penjarem una activitat (una hora del conte o un taller) al nostre YouTube a càrrec del personal de les sales infantils de les biblioteques de Badalona.

I, aprofitant que aquesta setmana se celebra la 25aSetmana de la Ciència, es faran diferents BiblioLabs Online (laboratoris d’experimentació amb la ciència).

Esteu atents sempre a les nostres xarxes socials: Facebook, Instagram i Twitter per a conèixer en tot moment quina serà la propera activitat que hi farem. També us recomanen, si no ho heu fet encara, que us apunteu a la nostra newsletter, on rebreu cada mes l’agenda de les activitats en format digital (per a inscriure-us, només ho heu de demanar a la vostra biblioteca i us ho activaran).

Per si no teniu xarxes socials, cliqueu la imatge per a veure les properes activitats que es faran els propers dies de novembre i desembre.

Icono diseñado por Freepik from www.flaticon.es

Confiem que us agradin les nostres propostes i veure-us en els nostres canals.

Us hi esperem!

YouTube: http://www.youtube.com/badabiblios
Instagram: @Badabiblios
Twitter: @Badabiblios