Tertúlia sobre l’obra “El celler” de Noah Gordon, amb Joaquim Molina i Josep Coll. Visita a les vinyes de Can Coll i tast de vins locals. 

Al celler de can Coll s’elabora un vi molt especial amb una varietat excepcional: la pansa blanca o xarel·lo, la mare de tots els raïms blancs. Creix sense pressa a les vessants del terme de Badalona i es transfigura en vi a les tines de la veïna Alella. De la mà dels enòlegs, els qui coneixen els secrets per a fer un bon licor, descobrirem com els brots de la rabassa arriben a convertir-se en els magnífics vins amb DO d’Alella.

Finalitzarem l’activitat amb un tast.

És una activitat que forma part del cicle Va de Novel·la Històrica 2019 – Badalona, segles de tradició vinícola amagada

Josep Coll

Vinya Pansa Blanca, Can Coll
Vinya Merlot, Can Coll

Josep Coll, enginyer agrònom i productor del vi Orígens. És propietari de les vinyes de la Masia Can Coll del barri de Canyet, Badalona. La Masia de Can Coll va decidir l’any 2004 recuperar la seva tradició familiar i produir el vi Orígens que va aconseguir la Denominació d’Origen d’Alella l’any 2012.

Dissabte 30 de març, a les 10 h, a la Masia Can Coll

Inscripcions

Presencialment, trucant a qualsevol biblioteca municipal de Badalona o enviant un correu electrònic a : badabiblios@gmail.com

Hi participa:

Celler de Can Coll