Membres de l’Associació de gegants de Badalona vindran avui 10 d’abril a les 18h. a la Biblioteca Sant Roc a explicar El conte de la Dimonieta i a parlar amb els nens i nenes sobre les Festes de Maig i els elements festius característics de la nostra ciutat.
La trobada serà conduïda i dinamitzada, amb un discurs entenedor i amè per a la canalla, i anirà acompanyada d’imatges i música. També es presentarà el nou joc que s’ha preparat aquest any Aquesta la saps? Va de foc i bèsties amb el qual podran jugar el dia del Taller Els Jocs de la Festa!

També es podrà gaudir de I’exposició sobre elements festius i entitats badalonines de cultura popular i tradicional catalana.
Consulteu les dates de les trobades amb contes, de les exposicions i dels tallers de jocs que es faran arreu de la ciutat! http://goo.gl/6oOcle

Aquestes activitats estan emmarcades dins el projecte Encén la metxa! Avantsala de les Festes de Maig. Un projecte que ens acosta a les tradicions culturals i festives de la nostra ciutat, i pel qual comptem amb la col•laboració de la Coordinadora d’entitats badalonines de cultura popular i tradicional catalana i la Colla de Gegants de Badalona.

 

images