Trobada Va de castellsConeguem els Forjadors de la Festa

Dijous 3 d’abril, a les 18 h

Membres de la Colla de Castellers de Badalona vindran a la biblioteca a explicar el conte i a parlar amb els nens i nenes sobre les Festes de Maig i els elements festius característics de la nostra ciutat.

La trobada serà conduïda i dinamitzada, amb un discurs entenedor i amè per a la canalla, i anirà acompanyada d’imatges i música. Els castellers explicaran un conte amb titelles i faran una mostra de com posar-se la faixa i començar la pinya, o fer un pilar. També es presentarà el nou joc que s’ha preparat aquest any Aquesta la saps? Va de foc i bèsties amb el qual podran jugar el dia del Taller Els Jocs de la Festa!

També es podrà gaudir de I’exposició sobre elements festius i entitats badalonines de cultura popular i tradicional catalana.

Consulteu les dates de les trobades amb contes, de les exposicions i dels tallers de jocs que es faran arreu de la ciutat! http://goo.gl/6oOcle

Ens trobaràs ben a prop!

Aquestes activitats estan emmarcades dins el projecte Encén la metxa! Avantsala de les Festes de Maig. Un projecte que ens acosta a les tradicions culturals i festives de la nostra ciutat, i pel qual comptem amb la col·laboració de la Coordinadora d’entitats badalonines de cultura popular i tradicional catalana i la Colla de Gegants de Badalona.