selecció dimoni 2016 16

Dijous 6, a les 18h, a la biblioteca Sant Roc

Xerrada sobre les Festes de maig, el disseny, la construcció i la Plantada del Dimoni de Badalona a la platja, a càrrec del pintor, escultor i constructor del Dimoni des de fa 11 anys  Ramón de los Heros.

El disseny del Dimoni es tria a partir del Premi de Disseny del Dimoni de Badalona Crema’l tu. El primer dilluns de març és la data en què es resol quina és l’obra guanyadora i el moment en què en Ramon de los Heros es posa a treballar la macro-construcció que ha d’estar llesta abans de l’1 de maig. Tot un repte!

En Ramon aparcarà les seves eines durant unes hores per assistir a la biblioteca i compartir amb el públic la seva experiència. A més desvetllarà en quin estat es troba ja El Dimoni aixeca murs.

A més a més:

Del 4 al 28 d’abril

L’exposició Coneguem els Forjadors de la Festa al complet.

Consta de rollups explicatius sobre les Festes de Maig, el Dimoni de Badalona i la Cremada, i els Forjadors de la Festa  (entitats i elements badalonins de cultura popular catalana). S’acompanya d’elements cedits per les entitats: vestuari, capgrossos, dragolins, etc.

Dijous 20, a les 18 h

Presentació del còmic Forjadors de la Festa

Un còmic on els personatges protagonistes són els elements i les entitats badalonines de cultura popular, il·lustrat per l’Eric Gimenez Sureda, alumne de l’Escola d’art i superior de disseny Pau Gargallo de Badalona.

Dijous 20, a les 18’15 h

Tarda de jocs Forjadors de la Festa amb el Domino Festa, Memoritza, Aquesta la saps?, jocs d’enginy i material per acolorir.


Més informació de les novetats d’enguany i programa d’activitats d’Encén la metxa! 2017 aquí.