Trobada Va de dimonisDimecres 2 d’abril, a les 18 h

Demà dimecres tindrà lloc la primera trobada amb conte del programa d’activitats Coneguem els Forjadors de la Festa. Membres de la Confraria Sant Anastasi vindran a la biblioteca a explicar el conte i a parlar amb els nens sobre les Festes de Maig i els elements festius característics de la nostra ciutat.

La trobada serà conduïda i dinamitzada, amb un discurs entenedor i amè per a la canalla, i anirà acompanyada d’imatges i música.

S’explicarà el conte L’Anastasi i el Dimoni de la Roser Vilagran a càrrec de i la Confraria Sant Anastasi, i es presentarà el nou joc que s’ha preparat aquest any Aquesta la saps? Va de foc i bèsties amb el qual podran jugar el dia del Taller Els Jocs de la Festa!

També es podrà gaudir de I’exposició sobre elements festius i entitats badalonines de cultura popular i tradicional catalana.

Consulteu el calendari de les trobades amb contes, de les exposicions i dels tallers de jocs que es faran arreu de la ciutat!

Ens trobaràs ben a prop!

 

Aquestes activitats estan emmarcades dins el projecte Encén la metxa! Avantsala de les Festes de Maig. Un projecte que ens acosta a les tradicions culturals i festives de la nostra ciutat, i pel qual comptem amb la col·laboració de la Coordinadora d’entitats badalonines de cultura popular i tradicional catalana i la Colla de Gegants de Badalona.