Al Centre Cultural l’Escorxador Nau 3 vam assistir a la última de les activitats Coneguem els forjadors de la festa amb l’exposició, els jocs i la visita-xerrada amb les entitats: Castellers, Esbart Sant Jordi i Kapaoltis.

Tot el seguit d’activitats per donar a conèixer les entitats i elements festius arreu de la ciutat que es van iniciar el passat dia 2 d’abril a la Biblioteca Pomar, passant després per les biblioteques de Llefià, Lloreda, Sant Roc i Can Casacuberta, ja ha arribat al seu fi. Hem preparat el terreny i ara toca traspassar la metxa a les entitats.

A Nau 3 es va escenificar el lliurament de la metxa, per part de l’Ajuntament a les entitats. Kapaoltis ha estat l’entitat encarregada de fer arribar la metxa a la plaça de la Vila, on el dia 2 de maig va ser rebuda pel Baró de Maldà en l’acte d’inauguració de l’exposició Forjadors de la festa a El Refugi.

Ara comença la festa, és el moment de donar pas als protagonistes que hem tingut l’oportunitat de conèixer durant tot aquest mes d’abril.

Ens hem conegut, hem après i ens hem divertit molt. Ha estat un plaer!

Mural Nau 3