Hores del conte, Clubs de lectura, Bibliolabs, Biblioteca i Salut, Laboratoris de lectura, Nascuts per Llegir… Les biblioteques de Badalona recuperem la nostra programació d’activitats en viu i en directe.
Les biblioteques som, sobretot, espais de trobada, espais oberts a la comunitat, el lloc on la ciutadania es troba per compartir cultura i aprenentatges. Les activitats in situ són, des de sempre, part del nostre ADN.
Durant aquest temps us hem acompanyat amb les nostres activitats on-line: els clubs de lectura per Zoom o Tellfy, Tertúlies en altres llengües, hores del conte i tallers des del nostre canal de Youtube, entrevistes amb autors per instagram life…,

Ara, per fi, ens tornem a retrobar a les nostres biblioteques, adaptats a la nova normalitat, amb les mesures higièniques necessàries per gaudir de la cultura amb total tranquil·litat i seguretat.
Recordeu que per participar en les activitats necessitareu fer la inscripció i rebre la confirmació de la mateixa a la vostra biblioteca.
Benvinguts/des de nou!