banner-2-actores-copia

Dimarts 17, a les 17.30 h, Rah-mon Roma a la Biblioteca Canyadó i Casagemes-Joan Argenté

 

Dimarts 31, a les 18 h, Carles Cuberes a la Biblioteca Can Casacuberta.

Coincidint amb el DENIP (Dia Escolar de la No-violència i la Pau) 

 

Espectacle familiar interpretat per un animador que «conta i canta» pel dret a viure en pau, creat a partir d’un preciós relat elaborat per infants del tarragonès finalista del 7è Concurs de podcast – Contes del Món, organitzat per COMSOC, Comunicació Social.

Tornarem recorda que la pau no s’aconsegueix amb bombardejos ni aixecant fronteres i ens convida a mobilitzar-nos per aturar la guerra i a sumar-nos a la campanya #CasaNostraCasaVostra.

Comencem el 2017 amb aquesta proposta de conte pel dret a viure en Pau que s’ha preparat específicament per a la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona i que per tant s’estrena aquí.  L’espectacle és una producció conjunta de quatre artistes Marta Gorchs, Carles Cuberes, Jordi Tonietti, i Rah-mon Roma, i de l’educomunicador Damià Caro, membre de COMSOC – Comunicació Social.

Serà la primera activitat d’un cicle d’activitats pels Drets Humans, que es faran al llarg de l’any i que també tractaran el dret a un habitatge digne i el dret a un medi ambient adequat.

Per a aquest cicle comptarem amb COMSOC, comunicació social, un grup que es defineix a si mateix com a una escola de ràdio, una productora audiovisual, una editorial, una companyia d’espectacles, una cooperativa que ofereix tallers, una colla d’animadors socioculturals, un col·lectiu d’activistes, periodistes compromesos, un grup d’educomunicadors que lluiten de forma quotidiana per transformar el món en un hàbitat més humà, digne i sostenible.

Recordem que som biblioteca Unesco: la Biblioteca Centra Urbana Can Casacuberta forma part del grup de biblioteques catalanes associades a la UNESCO, creat l’any 1995 per difondre els objectius de la UNESCO i tenen molt en compte la funció social, educativa i integradora de les biblioteques.

 


Notícies relacionades:

ESTRENA A BADALONA DE ‘TORNAREM, UN CONTE QUE OBRE FRONTERES’

Reportatge a TVB de la sessió de conte a la Biblioteca Canyadó i Casagemes-Joan Argenté.