MARC ARTIGAU I ISABEL ROCATTI

Dijous a les 19 h a Instagram live del @badabiblios

«El teatre no pot desaparèixer mai perquè és l’únic art on la humanitat s’enfronta a sí mateixa»  Arthur Miller

Dijous parlarem de teatre i literatura amb un dramaturg i una actriu. I, qui sap què ens recomanaran. Potser, llegir teatre! O, no!

QUI ÉS QUI

Marc Artigau i Queralt (Barcelona1984). És llicenciat en Direcció escènica i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona. Com autor o director ha estrenat: Caïm i AbelCaixes (Premi Talúries de Teatre 2011 i accèssit al Premi Nacional Marqués de Bradomín 2011), Arbres, Aquellos días azulesUn mosquit petit Ushuaia (Premi Ciutat de Sagunt 2008 i Accèssit al Premi Nacional Marqués de Bradomín 2008). Com a dramaturg ha treballat amb Julio Manrique, Oriol Broggi, Àngel Llàcer i Manu Guix i Juan Carlos Martelentre d’altres. Alba (o el jardí de les delícies) va guanyar el Premi Quim Masó 2017.

Ha publicat les novel·les La Vigília (Premi Josep Pla 2019), Les paraules inútilsEls perseguidors de paraules (Ed. Estrella Polar), La cova dels dies (Ed. Fanbooks) i Un home cau Els coloms de la boqueria amb Jordi Basté. (Ed. Rosa dels Vents) i el llibre Les paraules inútils amb il·lustracions de Miguel Gallardo és una selecció́ dels millors contes de la seva col·laboració a l’emisora RAC 1.

En poesia, ha publicat Primers AuxilisEscuma negraVermella i Desterrats.

I, ara tenim entès que està assajant…. Li preguntarem dijous!

Isabel Rocatti (Burjassot1958) és una actriu i terapeuta gestalt. Titulada en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona. Des de l’any 1976 fins a dia d’avui no ha parat de treballar com actriu ja sigui en el teatre o el cinema. I com ella apunta és una “curiosa etapa”, perquè en aquest període històric, el teatre ha experimentat enfocs ben diferents que, ella, ha viscut en primera persona treballant en companyies com creació col·lectiva Petit Teatre de València, Els Joglars o La Fura dels Baus passant per la Compañia Nacional de Teatro Clásico.  Casa de nines, 20 anys després dirigida per Sílvia Munt és el seu darrer treball dalt dels escenaris.

Televisivament és més que coneguda pels seus papers de Victòria i Marcela a les sèries de TV3 Temps de Silenci i Ventdelplà, respectivament. Pel que fa al cinema, ha participat en diferents llargmetratges entre ells Tres días con la familia de la directora Mar Coll i Estiu 1993 de Carla Simón, entre altres!

I, dijous li preguntarem què té ara entre mans!