Qui és qui?

Màrius Alfambra (Badalona, 1991). Músic i creador del segell discogràfic Mediterrànima.

Després de 10 anys acompanyant a molts cantants com a guitarrista, Màrius Alfambra publica el seu primer treball discogràfic “Cants de resistència” (Mediterrànima Records, 2019) un projecte en solitari, amb només una guitarra acústica i veu.

Un format íntim on expressar les seves pròpies vivències, emocions i idees a través de cançons pròpies amb la influència d’artistes com Ben Harper, John Mayer, Sixto Rodriguez, Jack Johnson, entre d’altres.

L’artista,  fou premiat com a Millor solista en llengua catalana al Concurs de Música de Badalona 2020.

 

Podeu trobar-lo a :

Facebook: https://www.facebook.com/marius.alfambra
Twitter: https://twitter.com/Marius_Alfambra
Instagram: https://www.instagram.com/marius_alfambra/

 

Toni Benages i Gallard (Badalona, 1970). Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Dibuixant, pintor, il·lustrador, professor de còmic a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona. També és programador dels festivals Filmets Badalona Film Festival i director del Cryptshow Festival.

Com a dibuixant ha treballat amb diverses editorials, entre elles Males Herbes, on hi ha publicat els àlbums “Josep Palau i Fabre. La joia de viure” amb guió de Julià Guillamon, “Narcís Monturiol i les pedres de l’infern” (2017) amb guió de Sebastià Roig. El seu darrer treball és Llibre de caballeries” (2019) amb guió de Julià Guillamon de l’editorial Empúries.

Ha realitzat diferents exposicions de dibuix, còmic i pintura arreu de Catalunya, l’Estat Espanyol, Andorra, Rumania, Suïssa, França, Portugal…

Comissari de l’exposició d’originals de còmic “Rubén Pellejero, la cal·ligrafia de la llum” a la sala Espai Betúlia de Badalona.

Us convidem a entrar a la web d’aquest artista on hi trobareu tots els seus treballs:

https://www.benagespg.com/

I si voleu estar al dia del món del còmic no us perdeu els vídeos de recomanacions de Freaky confinat:

https://www.youtube.com/watch?v=StEcnrajWcE

 

Volem que vosaltres també participeu i ens feu arribar els tres títols que us emportaríeu a una illa deserta. Amb totes les propostes farem un rànquing d’ IMPRESCINDIBLES!

 

Us esperem el proper divendres 5 de juny a les 18.30 h a l’Instagram Live de @badabiblios