habitatge

Dimarts 26 de setembre, a les 17.30 h, conte a Lloreda amb Carles Cuberes

Dimecres 4 d’octubre, a les 18 h, conte a Llefià-Xavier Soto amb Marta Gorchs

Cicle de contes pels Drets Humans.

Espectacle familiar interpretat per un animador que «conta i canta» pel dret a un habitatge digne, creat a partir d’un preciós relat elaborat per dos joves germans finalistes del sisè Concurs de podcast – Contes del Món.

 Quan perdem la por és el conte protagonista d’aquest espectacle, un relat creat per la jove Lúa Tudó i il·lustrat per Joan Turu (COMSOC i Pol·len Edicions, 2016). Dedicat a les més de 500.000 famílies desnonades a l’Estat espanyol, l’autora ens explica com una nena de set anys viu un desnonament i com ella i la seva família perden la por a lluitar per un habitatge digne.

Aquest espectacle forma part del cicle de contes pels Drets Humans que vam començar el passat mes de gener. És una producció conjunta de quatre artistes Marta Gorchs, Carles Cuberes, Jordi Tonietti, i Rah-mon Roma, i de l’educomunicador Damià Caro, membre de COMSOC – Comunicació Social.

Per a aquest cicle comptarem amb COMSOC, comunicació social, un grup que es defineix a si mateix com a una escola de ràdio, una productora audiovisual, una editorial, una companyia d’espectacles, una cooperativa que ofereix tallers, una colla d’animadors socioculturals, un col·lectiu d’activistes, periodistes compromesos, un grup d’educomunicadors que lluiten de forma quotidiana per transformar el món en un hàbitat més humà, digne i sostenible.

*El nom d’aquest espectacle s’ha triat per recordar la figura d’en Xesco Boix, pioner de l’animació a Catalunya i referent pels artistes que animaran les sessions a les biblioteques de Badalona i que col·laboren amb COMSOC – Comunicació Social.

Carles Cuberes, Participa en diverses formacions d’estils de tota mena, des de la música celta al rock, la rumba o el folk. Des del gener del 2007 es dedica de forma exclusiva a la producció i realització d’espectacles per a infants. Ha dut els seus espectacles arreu de Catalunya, així com també, en alguna ocasió, a Balears, País Valencià, L’Aragó i la Catalunya Nord. Mes informació al web.

Marta Gorchs, Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre, especialitzada en teatre gestual. S’ha interessat  especialment pel mim corporal. Ha treballat amb les companyies Teatre Nu, Ens de Nos, Iliacan i De Cap a Peus, que l’han portat de gira en nombroses actuacions nacionals i interacionals. Mes informació al web.