banner_ok1Exposicions a la Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté fins el 30 de juny

Per als que trepitgeu les biblioteques entre setmana, o els caps de setmana, els fans dels llibres d’autor o del best-seller i als aspirants a conèixer nous gèneres i nous autors us convidem a visitar les exposicions que hem preparat aquest mes de juny a la nostra biblioteca:

A la planta d’adults trobareu “Angulema, la meca del còmic” des de 1974, el Festival Internacional de la Bande Dessinée se celebra anualment a la ciutat francesa d’Angulema, que es converteix durant uns dies, en la capital internacional del novè art. Per aquest motiu, hem preparat una selecció d’historietes premiades al reconegut festival. I, de França volem cap a Catalunya, concretament, a la ciutat comtal que és font d’inspiració per nombrosos autors, i nosaltres ho hem recollit amb l’exposició “Barcelona ciutat inspiradora”. Deixem la capital catalana per aterrar al Japó i endinsar-nos en una literatura diferent, la “Literatura Oriental moderna” que dóna veu als autors més desconeguts de la literatura oriental, com Banana Yoshimoto o Yoko Ogawa, grans autores nipones que amb la seva prosa ens transporten a mons molt personals.

Per últim, a l’entrada de la biblioteca trobareu “Turisme sostenible“, una exposició que respon a les necessitats de conscienciar sobre les activitats turístiques respectuoses amb el medi natural, cultural, social i amb els valors d’una comunitat.

A #bibcanyadó ens agrada i molt viatjar!!