El proper dijous dia 16 de juny a les 18.30 h a la biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté presentació de llibre: La noia del parc, de Francesc Cabiró.

Francesc Cabiró, autor de Badalona, ens presentarà la seva primera novel·la, La noia del parc, ambientada en la nostra ciutat.

On se situa la línia divisòria entre allò que creiem ser i allò que som?, entre el que sentim i què imaginem? Aquesta és una història sobre les contradiccions de la pròpia identitat: en Tomàs és informàtic, però s’ha proposat escriure una novel·la, en la qual anirà agafant forma el personatge d’en Bernat, un pintor d’estil naïf a qui una noia misteriosa se li ofereix per fer-li de model, però sota certes condicions…

Entre Sitges i Badalona, París i Montpeller, tant l’escriptor novell com l’artista de la ficció s’aniran movent en dues històries paral·leles, on els veurem immersos en el seu afany particular —de canvi l’un, de reafirmació l’altre— i en la recerca intermitent de companyia. Dos relats entrellaçats en què els personatges femenins seran els qui aniran marcant la pauta dels esdeveniments.

Aforament limitat.