Dijous 25 de juny, a les 17 h en directe a Instagram Live @badabiblios

Tres propostes de contes curts per despertar la imaginació!

EL DRAC AMAT-XÚ: Basat en llegendes xineses sobre els dracs que fan ploure. Com una nena aconsegueix adormir un drac enfurismat només amb les seves dolces cançons. Elements màgics

WINNIE, LA BRUIXA: Conte de Valery Thomas. De com una bruixa i el seu gat solucionen els seus problemes domèstics. Joc de colors.

PIM PAM PUM POMA: Divertiment a partir del conte de Teresa Duran. Un conte actual amb els personatges dels contes de sempre. Papers de colors.

“El primer coneixement de la llengua escrita no ha trobat encara cap itinerari més ric, més acolorit i més atractiu que el d’un llibre de contes. Els contes són encara ara, “la primera matèria” per als primers col·loquis entre mare i fill. Les seves paraules tenen un sentit, un pes, un gruix inigualable, perquè han estat fixades, una per una, en un procés de creació col·lectiu, únic al món per la seva durada i complexitat. Des dels primeríssims anys de vida, el nen ha de tenir un instrument que l’ajudi a construir sòlides estructures a la seva fantasia, a reforçar la seva capacitat d’imaginació.”
Gianni Rodari