catsDemà dia 1 de juliol se celebra la Nit Literària. La cerimònia de lliurament del 24è Premi Literari Ciutat de Badalona de Narrativa – 28è Premi Literari Països Catalans Solstici d’Estiu; el 15è Premi Literari Betúlia de Poesia – Memorial Carme Guasch; el 17è Premi Literari Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil; i el 8è Premi Liteari de Teatre Breu Inicia’t.

Enguany, la cerimònia se suma a la commemoració de l’Any de les Biblioteques, el centenari de la creació de les Biblioteques Populars, i es projectarà un reportatge d’imatges de recull d’aquests cent anys des de l’òptica de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona.

L’any 1905 la Mancomunitat de Catalunya va encarregar al Dr. Jordi Rubió i Balaguer que posés en marxa els mecanismes necessaris per a la creació d’una Xarxa de Biblioteques Populars, d’aquí va sorgir l’Escola de Bibliotecàries el 1915, una de les primeres concrecions d’aquest encàrrec i el motiu simbòlic escollit per designar el 2015 com l’Any de les Biblioteques.

L’acte tindrà lloc al Teatre Principal, c/ Francesc Layret, 41. Per assistir a l’acte cal recollir la invitació a l’Espai Betúlia (c. Enric Borràs, 43-47, tel. 93464 62 55) del 25 al 30 de juny. L’aforament és limitat.


Us recomanem la nostra Guia de Recursos Especial Any de les Biblioteques


Més informació d’interès: Les biblioteques municipals fem promoció dels Premis Ciutat de Badalona.