banerCloenda de la temporada 2015-16 al Teatre Blas Infante
Dijous 16 de juny, a les 18 h

La final de la festa del Joc dels Mussols! ja és a prop…

Les mascotes de les sales infantils de totes les biblioteques de Badalona, un dia van tenir la bona idea de crear un joc amb els seus noms: Patsy de la Biblioteca Pomar, Flip Biblius de la Biblioteca Lloreda, Roc de la Biblioteca  Sant Roc, Masolina de la Biblioteca Llefià-Xavier Soto, Barbaploma de la Biblioteca Canyadó i Casagemes, i en Biblius de la Biblioteca Can Casacuberta.

El joc és una adaptació del popular joc de l’oca que tots vosaltres coneixeu: cal arribar a la casella final per guanyar la partida. Cada setmana els participants han llençat el dau, han avançat casella, i han superat la prova corresponent: preguntes sobre Badalona, la biblioteca i els contes, però sempre amb una condició, agafar un llibre en préstec!

Vam començar a jugar el passat més d’octubre i acabarem amb el curs escolar, al mes de juny.

Aquest any tots els participants estan convidats a celebrar l’acte de cloenda i l’entrega de premis al Teatre Blas Infante,  el dia 16 de juny, a les 18h.

Ho celebrarem amb l’espectacle El llibre imaginari a càrrec de la Companyia de Comediants La Baldufa.

En un planeta qualsevol, i en una ciutat qualsevol, quatre homes ens presenten un món uniforme i de pensament únic. Ells són partícips d’una vida monòtona i avorrida, sense espai per a la fantasia i l’amor. Els seus dies són una cadena d’actes rutinaris: dormir, aixecar-se a cop de despertador, anar a l’oficina a fer un treball mecànic, tornar a casa, mirar la televisió i anar a dormir per, l’endemà, tornar a començar aquesta roda amb l’únic objectiu de guanyar diners per poder consumir. Un bon dia però, de manera fortuïta, apareix en escena un llibre.

mosaic

Us hi esperem a tots i totes!

Flip Biblius (1)