Aquesta tarda, a les 17.30 h, us expliquem un conte a l’Instagram Live de #badabiblios:


“Història de lletres”, a càrrec de David Laín:


Les lletres tenen el seu so, i quan és combinen entre elles formen paraules amb el seu significat. Fins i tot podríem dir que cada una té la seva personalitat. De tot això va aquest petit espectacle, especialment concebut per representar-se en biblioteques o aules. Un espectacle senzill ple dels sons , les lletres i les seves històries.Un seguit de petites històries, amb text i elements visuals, protagonitzades per les lletres.


En alguns casos les pròpies lletres es converteixen en personatges, com la història de l’a minúscula i la U majúscula, on la més petita no serà la que surti més malparada. També l’anècdota de la turista, que exclama tantes OOOO davant els monuments de la ciutat que es converteixen en una O enorme i s’emporta l’estàtua que tan admira. De quina manera ho farà la ciutadania per poder-la contemplar si ha quedat penjada del campanar?


En d’altres casos, les protagonistes són les paraules. Així, un alcalde excessivament modern, escolta la absurda proposta dels seus assessors i mana esborrar les lletres de la ciutat. El desastre apareixerà el dia que, tot complint les seves ordres, la senyoreta secretària estriparà la carta que els anuncia una desgracia climatològica.


Amb aquestes i altres històries, ens acostarem a les lletres i les paraules, tot passant una estona entretinguda.
#SalaInfantil #culturaAcasa #Historiesdelletres