Anna Garcia 235 x 314Anna Garcia va néixer a Igualada, lloc on resideix. És educadora social i mestra. Va ser cofundadora i membre del Grup Gralla, de Teatre Infantil, Cercaviles i Correfocs i cooperant d’Inermon-Osfam a Bolívia. Actualment com a contacontes i dinamitzadora, està fent de narradora de contes populars i d’autor per a tots els públics, en biblioteques, teatres, escoles, casals, festes populars.
És membre d’ANIN (Associació de Narradores i Narradors) des de 2004 (www.anincat.org) i programadora de contes per adults en  l’espai Contes a les Golfes al Teatre de l’Aurora.

Imparteix cursos, tallers i xerrades sobre l’art d’explicar contes a biblioteques, escoles, Diputació de Barcelona, Centres de Recursos, i d’altres espais que requereixen aquestes activitats. També participa en el projecte “Ara t’ho explico” , activitat impulsada conjuntament per les escoles bressols municipals, biblioteca Central i l’Ajuntament d’Igualada.

Dinamitzadora  dels Tallers de pares i mares del Departament d’Immigració del Consell Comarcal  de l’Anoia. En els tallers ha treballat el conte com activitat participativa i creativa per treballar la cohesió social i acostar als participants a la llengua catalana.

 Ara que no ens sent ningú, entenc el conte com una part màgica de la vida, dons els contes expliquen la vida d’una forma poètica, amable i fantàstica.

 

Si voleu, podeu ampliar aquesta informació visitant la pàgina web de Anna Garcia