catsDel 25 de Maig al 14 de Juny a la Biblioteca Can Casacuberta

L’Exposició vol mostrar, en forma de catàleg, les emocions i els sentiments més comuns entre les persones: alegria, autoestima, por, ràbia, tristesa, neguit…i la manera com es reflecteixen en un seguit de contes i novel·les per a infants i joves.

Quan algú anomena la paraula PESSIGOLLES provoca més d’un somriure entre la gent que l’escolta. Però aquest mot no només està relacionat amb el somriure i amb el riure. També amb la tendresa, la timidesa… i fins i tot amb la tristesa.

Com que la paraula PESSIGOLLES engloba una bona colla de sensacions al seu interior i es pot escampar per diverses parts del cos –des del cor fins a les orelles, passant per la panxa o les plantes del peu. Estem segurs que tan sols amb el títol de PESSIGOLLES ja provocarem alguna emoció.

Però encara estem més segurs que amb els llibres que hem escollit desvetllarem el vostre interès i un munt d’emocions i sentiments.a mostra imprescindible perquè els nens i joves puguin amb un llenguatge visual molt proper que els pot ajudar a entendre i a gestionar millor les emocions i sentiments.

“Pessigolles”, a més ens guiarà pel món dels per tal d’apropar la lectura i els seus exemples narratius a on les emocions i sentiments es desborden.

Exposició organitzada per Clijcat