Exposició menja bé, tu hi guanyes!L’exposició “Menja bé, tu hi guanyes” és una exposició creada per l’Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de donar suport als municipis per fer promoció d’uns hàbits alimentaris saludables entre els nens i nenes i les seves famílies.

Des de la Regidoria de Serveis socials i Salut de l’Ajuntament de Badalona hem incorporat la seva exhibició a la Biblioteca Lloreda formant part de les activitats que organitza la regidoria per prevenir el sobrepès i l’obesitat infantil dintre del Programa Thao de Salut Infantil. Aquesta activitat està emmarcada dins de les actuacions que porta a terme la comissió de la Xarxa Educativa, en la que participen entitats i serveis del barri de Nova Lloreda, i que prioritza activitats de promoció de la salut en la població infantil del territori. Es tracta d’una exposició orientada a nens de 8 a 12 anys i pensada per fer visites guiades ja que requereix la supervisió d’un professional.

Estructura: Es tracta d’una exposició interactiva en la que s’utilitzen diversos recursos, ja sigui mecànics (mitjançant l’obertura manual de panells), jocs multimèdia i/o visionat d’un audiovisual. L’exposició s’organitza en 5 espais: el rebedor, la cuina, el bany, el menjador i l’espai exterior on es tracten diferents aspectes relacionats amb l’alimentació saludable, la higiene i la importància de fer activitat física regular.

Podeu consultar el contingut de l’exposició en el següent enllaç: Exposició Menja Bé

Cartell de l’exposició:

Col·laboren:

thao

xarxa-educativa-nova-lloreda