La primera novel·la de Francesc Pujol, escriptor i bibliotecari establert a Badalona, és un thriller psicològic i alhora un relat d’aventures amb codis fantàstics que us enganxarà a l’estil del millor Stephen King

La trama es desenvolupa en dos escenaris principals: el refugi de muntanya El Trencalòs, on viu Stefan Hedin, un explorador retirat que escriu (quan l’amnèsia li ho permet) novel·les d’aventures inspirades en les pròpies experiències, i la selva amazònica peruana, on quaranta anys enrere va participar en una expedició amb final tràgic a la recerca del Paititi, mítica ciutat inca inabastable per tothom. Dues línies argumentals carregades d’emoció i misteri que l’autor connecta entre sí de forma inquietant en una carrera contra el temps del protagonista per descobrir una veritat oculta i sobreviure.

Tresors perduts, traumes oblidats, xamanisme, realitats paral·leles, guerrillers, fantasmes, Jim Morrison i una història d’amor són alguns dels ingredients que ofereix El Trencalòs per passar una bona estona. Us hi atreviu?


Disponible a les biblioteques

Recomanat per la B. Can Casacuberta