El dia de l’Elmer (el 26 de Maig) és una celebració de lectura, d’elefants i d’acceptar-vos a vosaltres mateixos i als altres, com l’Elmer l’elefant de Patchwork, estrella dels llibres Elmer de David McKee.

Se celebra amb esdeveniments a les biblioteques i llibreries. Els infants són convidats a vestir-se amb colors brillants, participar en esdeveniments artesanals i, per descomptat, llegir els llibres Elmer.

Per què Elmer?

El primer llibre Elmer va ser publicat el 1968. L’autor David McKee es va inspirar en un incident en què la seva filla Anglo-India, va ser cridada amb menyspreu per raó del color de la seva pell. Les seves històries són una inspiració perquè tothom accepti tant els que són diferents a nosaltres mateixos i acceptant les nostres pròpies qualitats úniques.

McKee també va ser el creador dels personatges molt estimats Benn i King Rollo. Ara ha publicat més de 30 llibres sobre Elmer i els seus amics.

El primer dia Elmer es va celebrar el 2016 i a la celebració del 2018 la Xarxa de Biblioteques Municipal de Badalona ens hem volgut afegir. Qui vulgui vindre podreu escoltar un conte de l’Elmer i fer un memory  per tenir una memòria d’elefant! .

Si no podeu venir a les biblioteques de Badalona a celebrar-lo, podeu tenir la vostra pròpia celebració a casa amb aquestes activitats de la web del World Book Day  i/o una preciosa imatge per pintar d’Elmer de la web d’Andersen Press.

Al Regne Unit és tot un èxit!: https://www.elmerday.co.uk/

 

 Biblioteca Pomar 9 de maig a les 18.00 h.                                                                                         
Biblioteca Can Casacuberta 22 de maig a les 18.00 h.
Biblioteca de Lloreda 23 de maig a les 17.30 h.
Biblioteca de Sant Roc 24 de maig a les 18.00 h.
Biblioteca de Canyadó i Casagemes-Joan Argenté 29 de maig a les 17.30 h.
Biblioteca Llefià-Xavier Soto 30 de maig a les 18.00 h.
   

Hora del conte i taller adreçat a infants de 4 a 9 anys.

Cal inscripció prèvia a la biblioteca on es vulgui participar en l’activitat.

Si vols veure tots els llibres que tenim a la Xarxa de Biblioteques de Badalona de l’Elmer, ho pots consultar aquí: http://aladi.diba.cat/search~S21*cat?/Xelmer&searchscope=21&SORT=DZ/Xelmer&searchscope=21&SORT=DZ&SUBKEY=elmer/1%2C41%2C41%2CB/browse

 

ElmerDay2018-300x300