Del mico ve l'home

Del mico ve l’home és el resultat d’un projecte d’escriptura entre 9 participants virtuals i l’escriptora Tina Vallès. A través d’un xat, conduit per un moderador, han ideat  i han cohesionat un relat en 20 torns de 4 línies cada un.  Un procés participatiu i dinàmic que tots els participants valoren com una experiència molt engrescadora i positiva.

A un punt de diferència ha quedat el segon relat Projecte Anís.

Tots els inscrits rebran com a premi: Un mes de subscripció al diari Ara digital / Un dels llibres guanyadors del Premi Ciutat de Badalona / Lot de punts de llibre. I els guanyadors rebran: Descomptes en els cursos presencials (5%) i virtuals (10%) de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès / Dues entrades per al Teatre Zorrilla / Un mes de subscripció al diari Ara digital / Dos dels llibres guanyadors del Premi Ciutat de Badalona / Lot de punts de llibre.

El dia 5 a les 19 h, a l’Espai Betúlia, trobada per compartir l’experiència entre els participants i l’escriptora Tina Vallès i acte de lliurament de premis.

Si esteu interessats en projectes virtuals com aquest, de foment de la lectura i l’escriptura, contacteu amb nosaltres badabiblios@badalona.cat