mireia chalamanch 235 x 314Mireia Chalamanch i Amat, llicenciada a l’Institut de Teatre de Barcelona en l’especialitat d’interpretació. Directora escènica, actriu i narradora, al llarg de la seva vida ha participat en nombrosos cursos de veu, moviment del cos,  dansa i interpretació. És cofundadora d’OOFF Cia,  grup de professionals vinculats a les diferents àrees de l’art escènic, amb la intenció de crear i representar espectacles tant de creació pròpia com de diferents autors. Ha treballat i col·laborat en dansa i performance amb Alba Cuñé, Benoït Lachambre, Carme Torrent… també ha treballat com  a actriu i s’ha especialitzat en espectacles literaris sobre Joan Brossa, Enric Casasses i  Fernando Pessoa entre d’altres.

A partir del 2001 participa en col·laboració amb Cosmocaixa en la creació d’espectacles de divulgació científica per a totes les edats apareixent una nova manera d’utilitzar el teatre per la divulgació científica.

També ha fet nombrosos tallers: taller Lectura en Veu Alta: Llegim cartes, taller-xerrada Tenim cos o som cos (al Centre de la Gent Gran de Cardedeu), col·laboracions a Experimentem amb l’Art, classes de teatre i dansa creativa per nens de P3,P4 i P5 a,  Barques de paper (Any Espriu) taller-teatre infantil i familiar…

Si voleu, podeu ampliar aquesta informació visitant la pàgina web de Mireia Chalamanch.