Els tallers ‘Aprenem’ apliquen una metodologia basada en grups reduïts on els participants aprenen i ensenyen llengües a través de dinàmiques de lectura i conversa, servint-se d’una àmplia selecció de recursos per a l’aprenentatge disponibles a la Biblioteca Llefià-Xavier Soto i de la pròpia pàgina web del projecte,www.aprenem.blog.cat.

El projecte ‘Aprenem’ també té l’objectiu d’afavorir l’ús social del català i reforçar la integració i la cohesió social, fomentant les relacions intergeneracionals i interculturals a través de la participació d’una iniciativa comunitària.

L’objectiu és consolidar a la ciutat les possibilitats d’aprenentatge de noves llengües a través del treball col·lectiu i l’experiència d’aquesta iniciativa, que ja funciona a altres barris de Barcelona i a altres ciutats de Catalunya.

Les inscripcions s’obriran a l’acte de presentació del projecte, que tindrà lloc el proper dilluns.

Durant l’acte s’establiran els primers grups, així com les opcions horàries i els espais on es duran a terme les sessions. Un cop establerts els grups, les inscripcions romandran obertes durant tot l’any.

Per a més informació: www.aprenem.blog.cat

La Biblioteca Llefià – Xavier Soto, acull el programa Aprenem, un seguit de tallers per aprendre llengües basats en l‘intercanvi lingüístic. Participar-hi és gratuït. Apliquem una metodologia innovadora. Consulta tots els detalls per participar-hi.

Les inscripcions estan obertes tot l’any, acollim nous participants sempre que hi ha plaça.

Preinscriu-te escrivint a aprenem.bib.llefia@gmail.com

Les admissions van per rigorós ordre de preinscripció i en funció de les places disponibles. Si no hi ha plaça, t’inclourem a la llista d’espera.

Les llengües que aprenem són:
– Català
– Castellà
– Francès
– Anglès
– Euskara

On:
A la Biblioteca Llefià – Xavier Soto
Carrer Planeta Mart, 2-10, Badalona, com arribar-hi

Farem tallers cada dilluns, de 16:00h a 20:00h

Participa-hi!

Tria quina llengua vols aprendre, o millorar, quines llengües ens pots ensenyar! T’hi esperem!

Coordinats per la Mercè Rivas
aprenem.bib.llefia@gmail.com
Amb la col·laboració de la Biblioteca Llefià – Xavier Soto i de l’Ajuntament de Badalona