Durant l’any 2020 hi ha programades les següents activitats literàries:

  • Febrer. Literatura i màgia: Es tracta d’un format dirigit a públic juvenil que està emmarcat dins del Festival Internacional de Màgia Li-Chang. Aquesta activitat sempre gira al voltant d’una obra, enguany L’aprenent de bruixot i els invisibles (Premi Edebé 2016), de Jordi Sierra i Fabra, i compta amb la presència d’aquest autor i del mag i director del Festival, Enric Magoo. A més s’acompanya d’actuació de màgia. Amb la participació del Club Secret.
  • Març. Biblioteques amb D.O. La Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona forma part del projecte DO, que pretèn portar la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya. Amb la següent proposta inicial d’activitats:
    • Tertúlia a partir de l’obra “El secret de les caves” d’Olga Olaria Sendra.
    • Taula rodona al voltant del patrimoni vinícola local, amb la presència del Museu i agents del món del vi a la ciutat. Estaria moderada per un periodista i es farà a bord del quetx Ciutat de Badalona. Al final s’oferiria un tast de vins DO Alella.
    • Activitat per a públic infantil a alguna biblioteca, del catàleg Biblioteques amb DO.

S’adreçarà als clubs de lectura presencials i altres agents de la ciutat a valorar.

  • Novembre. Va de Novel·la Històrica: Conjunt d’activitats, debats, tertúlies, visites culturals i conferències que giraran al voltant de novel·les inspirades en els darrers 50 anys. Reflex social, polític i econòmic convidant historiador/sociòleg/arquitecte urbanístic… Dates a confirmar.


Pàgina principal