"Zona prohibida" de David Cirici (Novel·la juvenil)

La Daia i la seva germana bessona, l’Inge, estan internes en una escola isolada al mig de les muntanyes amb un centenar de noies més sense tenir contacte amb cap adult. L’escola, totalment automatitzada i amb professors que no són reals sinó hologrames, oculta a les noies durant anys per procurar que siguin la primera generació d’humans que sobreviuen als efectes d’una gran pandèmia.

Inesperadament, una catàstrofe natural inutilitza l’escola i obliga a les noies a marxar i buscar refugi seguint un missatge d’emergència comunicat per les màquines. És el moment d’enfrontar-se al món real, al món després de la pandèmia, on la violència és una forma de vida i res és el que sembla.

Si t’agrada el gènere de les novel•les distòpiques (distòpia és el contrari d’utopia, un món bàsicament indesitjable, generalment, a causa d’una catàstrofe –guerra, pandèmia, etc– que ha ferit greument la societat), no t’has de perdre les aventures de la Daia i l’Inge a la Zona Prohibida, i segueix la saga de l’escriptor David Cirici.

Disponible a les nostres biblioteques

Recomanat per la Biblioteca Lloreda