Xerrada 100 llenguatges dels infants, de Jenny Silvente

Coincidint amb el Dia Internacional de la Infància, aquest divendres 20 de novembre a les 17.30h, continuarà el cicle de xerrades Mètodes pedagògics i d’acompanyament respectuós (0-7) que es va iniciar el passat 30 d’octubre.

La xerrada d’aquest mes es titula “Els 100 llenguatges dels infants. Loris Malaguzzi”, a càrrec de Jenny Silvente. Mestre i experta en el mètode de l’escola de “Reggio Emilia“, ens presentarà la seva mirada d’aprenentatge vivencial, actiu i viu i ens explicarà com inspirar-nos en l’escola de Reggio Emilia en el nostre context.

Les places són limitades: per inscriure’s cal enviar un correu a conferencies.acompanyam@gmail.com. Cal fer un donatiu de 3 € en el moment d’assistir-hi.

Organitzat per …Acompanya’m, si us plau, amb el suport de l’Ajuntament de Badalona i de la Biblioteca i amb la col·laboració de Dobles EmocionesFem Niu a Badalona, Girafa Negra i Ergokids.

Us hi esperem!

1 comentari sobre “Xerrada “Els 100 llenguatges dels infants. Loris Malaguzzi” a la Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté
  1. conxa verdugo vazquez ha dit:

    soc educadora de escola bressol.