Miqui-Puig-21-2Dijous 30 de gener, a les 18 h

A la Biblioteca Can Casacuberta

FANZINES: art fotocopiat dels anys 80 fins ara, és una exposició de la col·lecció particular de Miqui Puig i del fons mòbil de la biblioteca Joan Badia i Moret de l’Ametlla del Vallès que des del passat 13 de gener i fins a final de mes es pot visitar a la Biblioteca Can Casacuberta.

Segons ens explica el propi Miqui Puig:

“Aquesta xerrada serà una repassada al amor que en Miqui té a la seva colecció de fanzines, una col·lecció que ha sigut datada i guardada en l’arxiu de la biblioteca municipal Josep Badia de l’Ametlla del Vallés.
Parlarem de per què fer un ‘zine, l’historia, el seu sempre clandesti camí d’arribada a la gent, la seva importancia en el canvi d’escenes de molts tipus i sobretot la seva part difusora, iniciatica i de bellesa.
Les xerrades del Miqui solen ser com una gran tertulia, on tots sereu benvinguts a participar, vos animeu?”

Més informació sobre l’exposició: http://goo.gl/LJt8Ak

 

I sobre el Miqui Puig:

Miqui Puig (L’Ametlla del Vallés 1968) Cantant, dj, productor.
Format com a persona i artista amb Los Sencillos, en forma part durant 16 anys i grava sis discos amb ells. La seva escola, diu sempre. Des de la seva dissolució no deixa pas les armes i comença una carrera en solitari amb 4 discos més. Un d’ells “Casualidades” (Naïve 2003) es escollit per moltes llistes com una de les millors obres de la dècada dels 2000. Ara mateix passeja pel país amb l’Original Jazz Orquestra del Taller de Músics de Barcelona amb l’espectacle “CANCIONES QUE HACEN BUM!! (y otras memorias pop)”. La unió de l’elegància de l’OJO i el gust pel pop de moltes dècades (en català i castellà) en un espectacle únic. Al Nadal de 2013 treu un nou single en vinil amb la seva nova banda: l’AGrupació Cicloturista Puig.
Format a la cantera de les ràdios municipals i del fanzines, en Miqui ha fet radio i tv. Ha escrit i escriu, té columnes, té filies i fòbies. La seva veu i cara ha passat per Radio Granollers, Catalunya Cultura, RAC 1, TV3, LA Sexta, Antena 3, Cuatro i algunes més de manera esporàdica. Les seves paraules han estat publicades a l’Avui, Vogue, Disco 2000 (del que en va ser un dels fundadors), Barcelonès, Suite, AB, iLikeiT, El Mundo…

 

A l’estiu del 2011 obre la BODEGA TUYUS a la Xarxa de Comunicació, un racó de món on es xerra i es posen discos entre glaçons, quintos i sifons. Un programa fet a Radio Granollers, així com el “Diccionari amagat” que es pot veure a la versió televisiva de Catsons.  A més a més es co-editor del fanzine Thorn.

La seva passió el porta a produir noves bandes, ajudar-les i mimar-les com a productor musical o com a impulsor del segell LAV records. iLLA CAROLiNA, THE FREE FALL BAND, PULPOPOP, THE MAMZELLES, MATTI, LO:LA, GLISSANDO*, RUMORI, NO MORE DRAMAS, LUIS ROBISCO GROUP, CORIOLÀ (darrera aposta personal) i els finalistes de varies edicions del concurs SONA9, han passat per les seves mans.
Com a Dj ha visitat per la majoria de cabines del país i festivals. SONAR, PRIMAVERA SOUND i molts d’altres l’han vist. APOLO, ASTIN, NASTI, El TORNILLO, RAZZMATAZZ i moltes més. Barcelona, Valencia, Madrid i Berlín, totes sacsejades per les peces seleccionades a la seva maleta. En l’actualitat dissenya un club mensual a la (2) de la sala Apolo de Barcelona anomenat OLD WAVE NEW WAVE.
Miqui Puig viu i treballa a l’Ametlla del Vallès (North Barcelona).