Menjars tradicionals

Els dies comencen a allargar-se i alguns arbres ja comencen a florir. La primavera s’apropa!

Voleu conèixer els ingredients que ens ofereix aquesta estació? Voleu saber quins plats lligats al territori s’elaboren amb aquests ingredients?

Amb la cuina de primavera ens endinsarem en els àpats comunitaris i les tradicions culinàries d’aquesta estació de l’any. Deixeu-vos atrapar pels colors, les olors i aromes de la nostra cuina!

 

Aquesta activitat es basa en el llibre ‘Menjars tradicionals de tot l’any: calendari festiu-culinari de tot l’any‘ d’Elena Ferro. El llibre, que compta amb un pròleg de Pere tàpies, en parla de tradició, de cultura i gastronomia catalana, on el menjar es tracta com una activitat familiar i col·lectiva, on s’aprofita utilitzant per parlar de la taula de diari i de perquè mengem el que mengem. Podreu trobar aquest llibre a les nostres biblioteques.

 

La xerrada, adreçada a infants a partir de 6 anys, tindrà lloc el dimecres 18, a les 18 h, a la Biblioteca Llefià-Xavier Soto.