Exposicions bibliogràfiques del mes de març a la biblioteca Canyadó i Casagemes - Joan Argenté

Fem un cafè amb l’escriptor nipó més traduït dels últims temps, Haruki Murakami, parlem de La Caixa dels Llibres Prohibits, exposem les Recomanacions de Primavera, ballem al ritme del Festival Blues & Ritmes 2017…. Hi ha molts llibres per llegir i molts CD per escoltar a la nostra biblioteca durant aquest mes de març. Aquesta és la nostra proposta per començar el bon temps, t’ho perdràs?

 

Hem preparat exposicions de temàtiques ben diferents i per a tots els públics; des de l’exposició de blues i músiques del món, amb motiu del Festival Blues & Ritmes 2017 que es celebra aquest mes de març a la nostra ciutat. A, una taula parada per a fer el cafè, en aquest cas, amb l’autor de Tòquio Blues (1987), Haruki Murakami. A, un expositor de les Recomanacions de Primavera: amb una acurada selecció de novel·les, d’aquelles que t’atrapen i no pots ni vols deixar de llegir.

 

A més, ens hem sumat a les diverses accions que, en els darrers temps, es fan a casa nostra sobre la censura i els llibres. I, ens hem inspirat amb l’exposició “L’habitació del Llibres Prohibits” d’Alicia Framis, que es pot visitar aquests dies a La Blueproject Foundation de Barcelona, per a crear La Caixa dels Llibres Prohibits, on hi trobareu llibres censurats al llarg de la història (n’hi ha de ben actuals!), això si, us trobareu una sorpresa: tots estan embooooolicats i amb un breu resum al damunt, on s’explica el per què de la seva prohibició. Així doncs, fins que no arribis a casa no sabràs quin llibre t’has emportat. T’atreveixes?