BANER VA DE J ORTIZ

Del 8 al 22 de juny de 2016

 

Amb els autors Jordi Ortiz, Joaquim Molina i Nadia Ghulam.

I la col·laboració de l’ONG Pro Activa Open Arms i La Xixa Teatre.

baner autors IIEl punt de partida és l’obra Oprimits, Premi Ciutat de Badalona de Narrativa 2015. Un compendi de contes de països, ecosistemes i persones que són destrossats per interessos econòmics i governamentals. Petites històries plantejades en un to discursiu, que no deixen indiferent al lector. Un llibre que evoca el drama actual dels refugiats que busquen asil a Europa. Milers de persones que aposten al tot o res buscant una nova oportunitat.

Comparteix amb nosaltres les següents propostes de lectura, xerrades, debat i teatre:

 • Trobada amb Jordi Ortiz i Joaquim Molina
  Dimecres 8 de juny, a les 19 h, a la sala d’exposicions El RefugiJordi Ortíz, autor del llibre Oprimits, guanyador del Premi Ciutat de Badalona de Narrativa 2015, i Joaquim Molina, autor de capçalera 2015 de la Xarxa Municipal de Biblioteques, i jurat de la darrera edició dels Premis Ciutat de Badalona 2015, introduiran al públic en el món d’Oprimits.Tot i que no és imprescindible, es recomana la lectura del llibre abans de la trobada. Està disponible en préstec a totes les biblioteques de la ciutat. L’autor recomana llegir primer els capítols 1 i 25.
 • Fòrum de debat: Oprimits. Els refugiats i eco-refugiats, perdedors i guanyadors alhora
  En marxa!
  Cliqueu aquí

  De dimecres 15 a dimecres 22 de juny, a www.badabiblios.catEspai virtual per fer comentaris, expressar opinions i plantejar preguntes sobre l’obra i la trobada amb els autors. S’obrirà el tema: refugiats i eco-refugiats, perdedors i guanyadors alhora.Comptarà amb la participació de Jordi Ortiz i Joaquim Molina, i amb la intervenció de Nadia Ghulam i de l’ONG Proactiva Open Arms.
 • Xerrada amb Nadia Ghulam i performance de teatre de l’oprimit
  Dimecres 22 de juny, a les 18 h, al Centre Cultural l’Escorxador Nau-3L’experiència d’una refugiada, a càrrec de Nadia Ghulam, coautora del llibre El secret del meu turbant, que recentment i amb gran èxit, ha portat al teatre l’obra Nadia, sota la direcció de Carles Fernández Giu, mostrant al públic els detalls més íntims i personals de la seva difícil vida a Kabul en els pitjors anys de la guerra.La xerrada  s’acompanyarà d’una performance de teatre de l’oprimit a càrrec de La Xixa Teatre, una associació que té com a objectiu la multiplicació de les eines teatral com a mitjà de transformació social i que consideren el teatre com la síntesi de totes les arts.

Fes la teva inscipció directament a qualsevol biblioteca de la ciutat (presencialment o via telefònica). O bé enviant un correu a: badabiblios@badalona.cat

És una activitat oberta en la qual participaran els clubs de lectura de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona.

És una iniciativa de Badalona Educadora, en la que hi col·laboren Badalona Democràtica i Badalona Justa i Inclusiva, l’ONG Proactiva Open Arms i l’Associació La Xixa Teatre.

logos Open Arms i Xixa

 

 

 

 

 

eTertúlies és l’espai interactiu literari i cultural de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona. 


Notícies relacionades

Nota de premsa

Entrevista Badabiblios a Joaquim Molina

Entrevista Badabiblios a Jordi Ortiz

Entrevista Badabiblios a Nadia Ghulam

Recull Trobada amb Jordi Ortiz i Joaquim Molina

Recull Trobada amb Nadia Ghulam i La Xixa Teatre