pomar 03El dijous 7’abril de 2016, a les 17.30.

En aquesta ocasió, a la Biblioteca Lloreda, ‘Va de Gegants i Capgrossos’, a càrrec de ‘La Colla de Geganters de Badalona’, portadors dels gegants de Badalona, quatre parelles de gegants de la ciutat. Representen personatges d’èpoques diferents i vinculats a la ciutat. En Anastasi i Na Maria,  en Jeroni i na Badamar, en Ferrer de Gualbes i n’Elionor de Santcliment i en Ripal i na Brunel·la del Mar que representen: ell, un pirata sarraí que feia incursions a les costes, i ella, una pubilla catalana vestida com al segle XVI.

Trobada amb la ‘Colla Gegantera de Badalona’, dijous 7 d’abril de 2016, a les 17.30 h. Xerrada sobre les Festes de Maig i el món geganter a la nostra ciutat. Explicació del conte Anastasi i Maria, a càrrec de la seva autora Lourdes Cartró. I Taller: portadors de gegants i capgrossos.

Exposició ‘Coneguem els Forjadors de la Festa’  , del 6 al 27 d’abril de 2016 . Mostra gràficament  els elements i les entitats badalonines de cultura popular i tradicional catalana: els Forjadors de la Festa. S’acompanya d’elements propis del món geganter.

Els Jocs de la Festa’, dijous 14 d’abril de 2016, a les 17.30 h. Per aprendre jugant a: Domino Festa, Memoritza, Aquesta la saps?, jocs electrònics, jocs d’enginy i material per acolorir.

Activitats familiars, per a nens i nenes a partir de 3 anys.

Us esperem a les 17.30 h.!!

Informació i calendari d’activitats Encén la metxa! 2016: http://badabiblios.cat/encen-la-metxa-4/