Avui en dia és més que necessari saber fer anar un ordinador, navegar per internet, editar imatges, etc. Si esteu una mica peixos amb aquest assumpte, us oferim aquesta guia de recursos sobre informàtica que trobareu a les Biblioteques de Badalona i que us pot ajudar per encetar el camí cap a les Tecnologies de la Informació.

Bibliografia sobre informàtica

A les Biblioteques de Badalona trobareu una secció sobre informàtica (Signatura 681.3) on disposeu de llibres sobre aquesta temàtica, sobre programaris, xarxes socials, manuals per com enviar un correu electrònic, etc.

També podeu consultar el catàleg en línia Aladí i cercar per tema Informàtica. D’aquesta manera podreu consultar tot el fons bibliogràfic sobre aquesta matèria:
http://aladi.diba.cat

Webs recomanades

També podeu consultar una relació de webs recomanades sobre la temàtica d’informàtica. Al portal de la Biblioteca Virtual, dins l’apartat de Coneixements, també disposeu de l’enllaç Selecció de webs i bases dades. Hi podeu buscar de diferents temàtiques, també d’informàtica:
http://bibliotecavirtual.diba.cat/seleccio-de-webs

Cursos d’informàtica

També us oferim un llistat d’entitats que us ofereixen cursos d’informàtica. Podeu fer cursos més professionals a les Escoles d’Adults, a centres de formació ocupacional a partir de l’oferta formativa del SOC i al CIFO. Tots ells subvencionats per la Generalitat i per tant, gratuïts o molt econòmics.

A Badalona també hi ha entitats que ofereixen petits tallers d’ofimàtica des d’una vessant més lúdica: centres cívics, Punts TIC Òmnia, Fundació Ateneu Sant Roc o Telecentre Comunitari de Llefià.

Si disposeu de carnet de biblioteques i no teniu problemes en desplaçar-vos, també podeu inscriure-us per internet als petits tallers que organitza el Cibernàrium i que es realitzen a les biblioteques de la ciutat de Barcelona.