Tothom coneix Twin Peaks. Produïda a inicis dels noranta per la cadena nord-americana ABC, la creació de Mark Frost i David Lynch ha esdevingut una de les sèries més emblemàtiques de la història de la televisió i ha marcat un abans i un després deixant una petjada indeleble i un record inoblidable i… perdona, dius alguna cosa? Sí, si, tu, el d’aquí davant… QUE NO L’HAS VISTA? Sacrilegi! Blasfèmia! 

Però tothom tranquil. És el teu dia de sort! Per què? Doncs molt senzill: hem incorporat al fons de cinema i televisió tot el que necessites per convertir-te en un nou fan. A partir d’ara ja et podràs preguntar una i una altra vegada fins a l’extenuació qui va matar Laura Palmer i no només això: els teus somnis (o malsons!) es poblaran de gegants i nans surrealistes, habitacions roges, ens malèfics i misteriosos i el millor de tot, si cerques explicacions: prepara’t! 

  • Twin Peaks (Caixa daurada): 10 DVD amb el pilot, les temporades 1 i 2 (1990-91) remasteritzades, documentals i entrevistes amb l’equip i els fans, vídeo musical i molt més.  
  • Twin Peaks: a limited event series: 10 DVD amb la temporada tres (2017) i un munt d’extres.
  • Twin Peaks: fuego camina conmigo (1992): pel·lícula preqüela de la sèrie on s’expliquen els darrers dies de Laura Palmer.
  • Twin Peaks soundtrack: tot s’espatlla menys el reproductor de CD. Què fer? Cap problema. Pots seguir escoltant la banda sonora d’Angelo Badalamenti.

Qui dona més?


 
Disponible a les nostres biblioteques 

Recomanat per la Biblioteca Can Casacuberta