Dimecres 19, a les 18h, a la Biblioteca Llefià-Xavier Soto

Xerrada sobre les Festes de Maig i el món casteller, i taller a càrrec de Jaume Diaz, membre de COENBACU, Coordinadora d’Entitats Badalonines de Cultura Tradicional i Popular Catalana.

També comptarem amb el projecte ‘Colla Castellera de la Canalla Lectora’ de la Dipùtació de Barcelona, una iniciativa de Colles Castelleres de Catallunya que compta amb la col•laboració de les xarxes de biblioteques de la Generalitat de Calunya, de la Diputació de Barcelona i de la ciutat de Barcelona. Es tracta d’una activitat adreçada a infants d’entre 7 i 12 anys, que vincula el coneixement del món casteller i la lectura.

A més a més:

Del 4 al 27 d’abril
Exposició ‘Va de castells’
El món casteller, les danses, les músiques tradicionals i les puntes de coixí. S’acompanya d’elements propis de la Colla de Castellers de Badalona.

Dimecres 26, a les 18 h
Lectura del còmic ‘Forjadors de la Festa’ i tarda de jocs amb el Domino Festa, Memoritza, Aquesta la saps?, jocs d’enginy i material per acolorir.

Comptarem amb Bèsties i Diables de la Salut, una colla recentment constituida.

El còmic’ Forjadors de la Festa’ està il•lustrat per l’Eric Gimenez Sureda, alumne de l’Escola d’art i superior de disseny Pau Gargallo de Badalona.

Més informació de les novetats d’Encén la metxa! 2017 aquí