baner definitiuAhir dijous, després de poc mes d’un mes compartint un mateix projecte virtual: escriure un relat guanyador, els dos equips protagonistes del certament es van veure les cares per primer cop, i amb ells, l’escriptor i el moderador que els han guiat en el procés.

La Biblioteca Llefià-Xavier-Soto va ser l’escenari d’aquest primer contacte físic en el que es van presentar i van parlar distesament. Sorprenent, engrescadora, expectant i trepidant són només alguns dels adjectius que van utilitzar per definir què els hi havia semblat l’experiència.

Van descriure la convocatòria com a una bona iniciativa de gamificació, un taller d’escriptura creatiu marcat per la immediatesa i la bona entesa en el xat. Coincidien en destacar que els hi havia sorprès l’ambient de col·laboració i harmonia que s’havia generat al xat, i que ha estat molt gratificant.

Entre els assistents, públic majoritàriament badaloní i badalonins que ara no hi viuen a la nostra ciutat però ens segueixen.

Gràcies a tots per l’entusiasme i per contribuir a l’exercici de la creació, del debat i la reflexió.

 


Els relats: El cementiri de cartes i El buscador de tresors:

 


Aquesta activitat està emmarcada en el programa eTertúlies.

Si voleu ser dels primer en rebre informació sobre futures activitats d’aquest programa us emplacem a formar part del nostre club de lectura virtual.


Altres notícies relacionades

Segon Concurs de Relats Col·lectius en Lína 

– Ja tenim relat guanyador!

Juan Vico

Entrevista badabiblios a Juan Vico