“Tener ideas no es difícil. Es un proceso que podemos provocar, aprender, mejorar e incluso aborrecer. Por otro lado, también es un proceso que podemos integrar simplemente en nuestra vida, en nuestro día a día, transformando una rutina en una auténtica aventura en la que podemos mejorar, cambiar e incluso comernos el mundo entero.” (Estret del llibre)

Aquest llibre desmunta el tòpic que diu que el procés creatiu és producte de la inspiració de ments excepcionals. Però segons el Pau Garcia-Milà, la creativitat no és un do, sinó una actitud que s’ha de treballar cada dia. I es fomenta amb hàbits, com portar una llibreta d’idees, o no descartar idees per absurdes que puguin semblar de sortida.

Pau Garcia-Milà és un empresari i comunicador nascut a Barcelona en 1987. Va fundar la seva primera empresa, eyeOS, als 17 anys, que va ser posteriorment adquirida per Telefónica. Durant aquest període, va ser nomenat Innovador de l’Any en 2011 per la publicació del MIT TR-35, i va guanyar el premi dels Prínceps d’Astúries i de Girona “IMPULSA Empresa 2010″.

Actualment coordina el seu treball en la seva última empresa, IdeaFoster, amb la docència en ESADE (on és professor del Màster en Digital Business), i en IMD, on és membre extern de l’equip investigador del centre de recerca VC2020.

 

Disponible a les nostres biblioteques

Recomanat per la Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta