Sèrie policíaca danesa.

A la 1ª temporada: La inspectora Sarah Lund viu el seu darrer dia de treball en el departament de policia de Copenhaguen. Ha demanat el trasllat a Estocolm per instal·lar-s’hi amb el seu promès. Els seus plans canvien quan Nanna Birk Larsen, una jove de 19 anys, es trobada morta, després d’haver estat maltractada i violada.
Amb l’ajut del seu substitut, Jan Meyer, Sarah es veu obligada a quedar-se i investigar l’assassinat. La investigació es complica quan el candidat a l’elecció a l’alcaldia de Copenhaguen es veu embolicat en la investigació.

A la 2ª temporada: Deu dies després que una advocada, Anne Dragsholm, hagi estat trobada assassinada, el cap del departament d’homicidis de la policia de Copenhaguen, s’adona que el seu grup s’enfronta amb un cas molt més complicat del que semblava a primera vista. Desesperat per obtenir resultats, envia al detectiu Ulrik Strange a veure a Sarah Lund per demanar-li que faci una ullada al cas. Lund, que va ser degradada a treballar en la policia de fronteres després del cas de Nanna Birk Larsen de la primera temporada i que ara treballa al sud de Dinamarca, al principi no mostra interès, però canvia el seu parer, sospitant que l’assassí no està tan clar com sembla, tot i la confessió del marit de Dragsholm.

Una segona trama se centra en la investigació de l’assassinat dels membres d’un escamot de l’exèrcit danès que sembla estar implicat en una matança a l’Afganistan.

Disponible a les nostres biblioteques

Recomanat per la Biblioteca Can Casacuberta