Les eTertúlies

Espai interactiu literari i cultural

 

Programa de tertúlies temàtiques que combina i connecta les trobades literàries amb altres disciplines de l’àmbit de la cultura i el patrimoni badaloní. Activitats com col·loquis amb autors i/o experts en les matèries que es tracten, exposicions, visites guiades i espectacles, entre d’altres, formen part d’aquest programa.  A més, ofereix el fòrum de debat en línia com a eina de participació i d’enriquiment del debat.

Aquest programa té la  voluntat de promocionar i difondre els autors locals, fent-los partícips del debat, així com les obres premiades amb el Premi Ciutat de Badalona i altres activitats culturals de ciutat significatives.

Facilita la possibilitat de participació en les tertúlies a totes aquelles persones que no poden assistir als clubs presencials, o que simplement prefereixen aquest format.

Actualment, la nostra programació anual consta de 2 cicles d’activitats: Literatura i màgia i Va de Novel·la Històrica, que combinen la interacció presencial i virtual amb els autors i que s’articulen en tres activitats:

  • Trobada de presentació de l’activitat amb la participació de l’autor o autors de l’obra o obres triades.
  • Debat temàtic a partir de les lectures en un fòrum en línia, conduït per un moderador i que compta amb la participació de o dels autors.
  • Cloenda de reflexió final, associada amb alguna sortida cultural/patrimonial.

Si estàs interessat en formar part del nostre club de lectura virtual, fes la teva inscripció en línia. Rebràs informació de les novetats d’aquesta secció i prioritat d’inscripció a les activitats.

Darreres tertúlies realitzades

A continuació podeu consultar les darreres tertúlies realitzades:

Trobada amb Eduard Puigventós

Trobada amb Jordi Albaladejo

Trobada amb Gemma Ruiz

Trobada amb Pilar Rahola

També escrivim en línia!

 

Escrivim relats en línia amb un escriptor reconegut.

Segon Concurs de Relats Col·lectius en Línia. Escrivim amb l’escriptor badaloní Juan Vico

Primer Concurs de Relats col·lectius en Línia. Escrivim amb la Tina Vallés