Tertúlies literàries

18/1/2019 a les 13:26

Clubs de lectura infantil: Llegim contes en veu alta

Activitat de suport a la lectura per infants de primer i segon de primària que es desenvolupa a través de la narració de contes i la lectura compartida en veu alta. La lectura en veu alta facilita la comprensió lectora, ajuda al fet que els textos siguin més atractius, a fer-los més entenedors i a desenvolupar tècniques d’expressió oral de primera necessitat.

L’activitat és de periodicitat mensual i se celebra el darrer dilluns de cada mes a la Biblioteca Llefià – Xavier Soto.
Cal inscripció prèvia i està dirigida entre 6 i 8 anys.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clubs de lectura

Son trobades on un grup de persones, guiades per un moderador/a expert, comparteixen les experiències i les opinions que els ha provocat la lectura d’un mateix llibre, prèviament seleccionat i proporcionat a cada un dels participants per part de la biblioteca. Aquesta activitat està pensada per a totes aquelles persones que els agradi llegir, descobrir nous autors i lectures, i establir debat al voltant de les diferents opinions i punts de vista.

Horari:

Biblioteca Can Casacuberta dimecres, a les 11 h.

Biblioteca Can Casacuberta dimecres, a les 18 h.

Biblioteca Lloreda dijous a les 18.30 h.

Biblioteca Llefià dijous a les 18.30 h.

Biblioteca de Sant Roc dilluns a les 17.30h

clubs-de-tertulies

En català llegim i parlem. Iniciació a la lectura i a la conversa en català

Són trobades literàries en català dirigides per voluntaris lingüístics que actuen com a moderadors de grup. Tenen l’objectiu de fomentar l’ús del català d’una manera lúdica a través dels llibres i estan adreçades fonamentalment a persones que no tenen l’hàbit de llegir en català o que volen millorar el seu nivell. Per aquesta raó s’utilitzen les anomenades lectures fàcils, una col·lecció d’obres de fàcil comprensió que es proposen i es proporcionen als participants des de la biblioteca.

Horari:

Biblioteca  Can Casacuberta dimarts a les 10.30 h.

Biblioteca Canyadó i Casagemes Joan Argenté Dilluns a les 18 h.

Biblioteca Lloreda dimecres a les 16h.

Biblioteca Pomar dimecres a les 15.30 h.

Biblioteca Llefià divendres a les 18 h.

Biblioteca Sant Roc Dijous a les 17.30 h.

catala-facil

Tertúlies en anglès, English book club

Són trobades literàries en anglès on un grup de persones, guiades per un moderador/a expert, comparteixen les experiències i les opinions que els ha provocat la lectura d’un mateix llibre en llengua anglesa, prèviament seleccionat. També s’hi debaten temes d’actualitat d’interès general. Aquesta activitat està pensada per a totes aquelles persones interessades en la lectura i el debat en llengua anglesa.

Horari:

Biblioteca Can Casacuberta dimecres a les 19 h.

Biblioteca Canyadó i Casagemes Joan Argenté Dissabte a les 11 h.

tertulies-angles

 

Les e Tertúlies / Fòrum 

Programa de tertúlies temàtiques que combina i connecta les trobades literàries amb altres disciplines de l’àmbit de la cultura i el patrimoni badaloní. 

 

 

Sense Comentaris RSS 2.0 trackback