Aquesta tardor tornem amb la segona temporada de Tres llibres que t’emportaries a una illa deserta…. ! Tenim la maleta buida i a punt per embarcar rumb a la nostra illa literària particular. Amb moltes ganes d’explorar noves lectures, autors/es i gèneres. Llegir, diuen és viatjar.

El nostre primer convidat és el periodista Pep Prieto amb qui parlarem de la seva darrera novel·la El mal pare (2020) editada per Llibres del Delicte. Un thriller on res és el que sembla.

Qui és qui

Pep Prieto, nascut a Girona el 1976, és escriptor i crític de cinema. Col·laborador del Diari de Girona, Inside Media i la Llança. Parla de sèries de televisió a «El Món a RAC1» i al programa «Àrtic», de Barcelona Televisió i Cafè d’idees a La 2 de RTVE.

És autor de les novel·les La disfressa de l’indigent (finalista del premi Just Manuel Casero), Mala premsaLa teoria de l’imbècil i Els Llunàtics, Carnada i del llibre de contes Castells Humans. El seu darrer llibre El Mal pare és una novel·la que tal i com diu l’autor negreja i molt.

Us esperem el proper dijous 15 d’octubre a les 19 h per l’Instagram Live de @badabiblios