Los libros que me interesa escribir son los que hacen visible la ideología invisible, esa que tenemos naturalizada, las creencias, los valores que ya no nos cuestionamos.

                                                                    Marta Sanz

Doctora en Literatura Contemporània per l’Universitat Complutense de Madrid. És col·laboradora de diversos mitjans de comunicació, com El País o Público, a més d’escriure per a revistes culturals.

La carrera literària de Marta Sanz va començar quan es va matricular en un taller d’escriptura de l’Escola de Lletres de Madrid i va conèixer a l’editor Constantino Bértolo, qui va publicar les seves primeres novel·les a l’editorial Debat.

Ha rebut importants premis com Premio Herralde de novel·la (2015), Ojo Crítico de Narrativa (2001), el XI Premio Vargas Llosa de relats.

Ha publicat una quinzena de novel·les, entre elles Susana y los viejos, La lección de anatomía i Un buen detective no se casa jamás. I, quatre poemaris Perra mentirosa, Hardcore, Vintage y Cíngulo y estrella.

La seva darrera novel·la Pequeñas mujeres rojas tanca la trilogia del detectiu Arturo Zarco, disseccionant els relats sobre la memòria: una novel·la negra que perllonga la possibilitat de la novel·la política. Llegiu-la!

Dimecres dia 15 de juliol a les 19 h per Instagram Live del @Badabiblios