aniversariUna fàbrica de xocolata, una biblioteca, un hotel… Per si no ho sabeu, són els escenaris dels llibres de Roald Dahl. Si els voleu visitar, els trobareu al “Carrer de Roald Dahl”, el nou laboratori de lectura de la Biblioteca!

Commemorarem el centenari del naixement de Roald Dahl descobrint els principals llibres i personatges d’aquest autor. Us esperen en Willy Wonka, la Matilda i molts altres protagonistes. Els voleu conèixer?

A totes les famílies amb nens i nenes entre 4 i 9 anys, us esperem el proper dissabte 24 de setembre de 12 h a 13.30 h. Les places són limitades i cal inscripció prèvia!

Us podeu apuntar o bé adreçant-vos presencialment a la Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté; bé trucant al nostre telèfon, 93 461 47 89; o bé enviant un correu electrònic a b.badalona.ca@diba.cat, indicant el nom i cognoms dels nens/es, la seva edat i un telèfon de contacte.

PD (05/10/2016): Ja podeu veure les fotos!

2 comentaris sobre “Taller infantil: Laboratoris de lectura. “El carrer de Roald Dahl” a la Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté
  1. Maica LOPEZ FRIAS ha dit:

    Bona tarda,
    M’agradaria assistir amb la meva filla Abril al taller de Roald Dahl aquest dissabte 24 de Setembre de 12h a 13:30h
    Moltes gràcies,
    Maica