bodegó simulat trivial 14cmAquest any es presenta el joc sencer d’Aquesta la saps? Un joc de preguntes sobre les Festes de Maig, el Dimoni de Badalona i les entitats de cultura popular badalonina,  aglutinades en cinc capses:

Va de dimonis

Va de gegants i capgrossos

Va de foc i bèsties

Va de castells i altres elements festius

Va de Festes de Maig

 

Aquest joc forma part del material educatiu i lúdic que s’està elaborant des de l’Àrea de Cultura i Ciutadania, amb la participació de totes les entitats de cultura popular badalonina i el suport del departament d’Educació i el Centre de Recursos Pedagògics.  És un material de suport al projecte Encén la metxa! que es va iniciar l’any 2013 i que té per objectiu difondre els elements festius de la ciutat que participen en les Festes de Maig a tots els barris de Badalona.

 

Del 9 al 29 d’abril hi ha tallers de jocs conduïts a totes les biblioteques i al Centre Cultural l’Escorxador Nau 3.

Calendari d’activitats Coneguem els Forjadors de la Festa

 

Els jocs Forjadors de la Festa es composen de: Aquesta la saps?, Domino Festa, Memoritza, Forjaclosques, Endevina qui és, Aixeca castells i material per acolorir i entretenir-se aprenent, i estan disponibles a aquests equipaments, sota demanda, durant tot l’any.

 

També els trobareu a la sala d’exposicions El Refugi, a la plaça de la Vila, del 2 al 17 de maig, durant la Mostra d’elements festius i d’entitats badalonines de cultura tradicional i popular catalana, Forjadors de la Festa.

 

Programa d’activitats 2015 d’Encén la metxa!

Què és Encén la metxa! i Coneguem els Forjadors de la Festa?