Relalts JVico WEB 03 (No tipo)Comparteix l’experiència d’escriure un relat amb l’escriptor badaloní Joan Vico 

EL CONCURS JA ESTÀ EN MARXA!

 
L’1 d’octubre s’obriran les inscripcions pel segon concurs de relats en línia en el que competiran dos equips de 10 participants cada un, i entre ells un escriptor professional, el badaloní Juan Vico.

Vico redactarà les 4 primeres línies d’un relat al que donarà dos títols. A partir d’aquest paràgraf inicial cada grup anirà redactant la història, de 4 en 4 ratlles, en un fòrum en línia que comparteixen participants i escriptor amb un moderador que controla els torns d’intervenció i que els assisteix davant de possibles dubtes.

Inscripcions de l’1 al 13 d’octubre

Durada: el concurs s’iniciarà el  14 d’octubre i els relats han d’estar acabats el 7 de novembre?

Data trobada dels participants i lliurament de premis: 12 de novembre, a les 19h a la Biblioteca Llefià-Xavier Soto (Planeta Mart, 2-10)

Juan Vico és un badaloní que escriu novel·les, relats i poesia, que ha guanyat diferents premis, el darrer ha estat el Premio Café 1916 amb el seu primer llibre de relats, El Claustro Rojo (Sloper, 2014).

Si voleu saber-ne més sobre aquest autor, cliqueu aquí, i no deixeu de llegir l’entrevista badabiblios a Juan Vico.


Consulteu la dinàmica del concurs i els premis:

Els participants construiran dos relats en línia en col·laboració amb l’escriptor Juan Vico, 9 participants més i un moderador que controlarà el sistema de torns i els donarà les pautes necessàries perquè tot plegat resulti coherent. Podeu mirar consells i normes aquí.

INSCRIPCIONS OBERTES http://goo.gl/mHTI82. Codi: badavico

Davant qualsevol dubte o problema amb la inscripció poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu badabiblios@badalona.cat, o adreceu-vos directament a qualsevol biblioteca.

Premi a tots els inscrits: Un mes de subscripció al diari Ara digital / Un dels llibres guanyadors del Premi Ciutat de Badalona / Lot de punts de llibre

Premi a tots els coautors del relat guanyador: Descomptes en els cursos presencials (5%) i virtuals (10%) de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès / Dues entrades per al Teatre Zorrilla / Un mes de subscripció al diari Ara digital / Dos dels llibres guanyadors del Premi Ciutat de Badalona / Lot de punts de llibre

Hi ha 20 places, no et quedis sense la teva!


Entrevista de Badabiblios a Juan Vico

blog personal de Juan Vico

Nota de premsa 

 

En  col·laboració amb 4 ratlles

Projecte seleccionat en el CultHunting Day 2013, cultura com a motor d’innovació a l’empresa